Puig critica la "política destructiva" de PP i Cs sobre els PGE i pregunta si pujar el SMI els pareix "catastròfic"

Publicado 17/10/2018 16:57:59CET

VALÈNCIA, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha criticat que la "política destructiva" de PP i Ciutadans respecte als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) "va en contra de l'interés general" perquè "necessitem que es revertisquen drets". A més, ha assegurat que voldria preguntar a aquests partits si pujar el salari mínim a 900 euros els pareix "massa" o "catastròfic".

Així ho ha manifestat Puig aquest dimecres en declaracions als mitjans abans de participar en la presentació de la nova imatge i portal web del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) i en ser preguntat pel "bloqueig" de PP i Cs als pressupostos.

El president ha assegurat que aquesta possibilitat li "preocupa" perquè, ha afegit, "eixa política destructiva va en contra de l'interés de les persones, de l'interés general". "És una política destructiva que no serveix per a res", ha lamentat.

Puig ha instat a "pensar tothom que necessitem estabilitat i per a això necessitem uns pressupostos". A més, també ha afirmat que cal "revertir drets" i, en aquest sentit, ha manifestat: "Quan el PP està fent una crida absolutament oportunista i catastrofista respecte als pressupostos, a mi m'agradaria preguntar-los si els pareix massa que augmente el salari mínim a 900 euros".

"Això els pareix massa? Això és catastròfic? Jo crec que és un avanç en la justícia social que és absolutament imprescindible", ha resolt.

colaboracio