Publicado 18/06/2021 11:39CET

Puig, després de l'assassinat de Wafaa: "Quanta inhumanitat salvatge haurem de suportar?"

Un cotxe fúnebre arriba a la finca de la família de David S., detingut ahir en relació amb la desaparició de la jove Wafaa
Jorge Gil - Europa Press

   VALÈNCIA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha condemnat aquest divendres l'assassinat de la jove Wafaa Sebbah i ha defès que entre tots "hem d'aconseguir acabar amb aquest terrorisme naturalitzat".

   "Quanta inhumanitat salvatge haurem de suportar? Aquesta societat no tolera el que ha passat amb Wafaa", ha emfatitzat en un missatge en Twitter un dia després de la troballa del cadàver d'aquesta veïna de la Pobla Llarga desapareguda al novembre de 2019 a Carcaixent (València) quan tenia 19 anys.

   Puig, després de lamentar que portava 19 mesos desapareguda, "19 mesos en un pou" on estava el seu cos sense vida a Carcaixent, ha enviat "tots els ànims a la família" i ha demanat que aquesta xica descanse en pau.

   Les restes es van localitzar aquest dijous a punt de complir-se les 24 hores de la detenció del presumptament implicat en la desaparició de la jove. Es tracta d'un espanyol amb diversos antecedents, com per delictes de violència masclista. L'home va ser arrestat aquest dimecres en la localitat de valenciana Manuel i traslladat a dependències de la Guàrdia Civil.

colaboracio