Publicado 27/10/2021 14:50CET

Puig diu que "el sexe anal no és obligatori" després d'acusar Vox a la Generalitat de "promocionar-lo" en una campanya

La síndica de Vox, Ana Vega, mostra un cartell de la campanya de Xarxa Joves
I. CABALLER/CORTS

   VALÈNCIA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat ha acabat una rèplica a Vox en Les Corts afirmant que "el sexe anal no és obligatori", després que la portaveu d'aquesta formació, Ana Vega, haja acusat a la govern valencià de "promocionar" aquesta pràctica en una campanya.

   La síndica de Vox ha introduït aquesta qüestió exhibint un cartell d'una campanya de Xarxa Joves, que compta amb suport de l'Institut Valencià de la Joventut, durant la seua pregunta de control al president en el parlament autonòmic. El cartell inclou la llegenda 'Deixem enrere el tabú sobre el sexe anal' i apareix un plàtan i un dònut.

   Per a Vega, amb aquesta campanya, la Generalitat "promociona el sexe anal". De fet, ha preguntat al cap del Consell si sap "quant ha costat aquesta campanya" i li ha retret: "Pareix que vostés governen pensant, en comptes de amb el cap, amb les seues natges".

   També ha fet referència a la polèmica sobre els llibres de temàtica LGTBI retirats cautelarment a Castelló, una mesura que ha sigut posteriorment alçada: "Seguiran finançant llibres com 'Al obispo le dan por el culo', 'Buscando pollas mientras paseas' o 'Orgías con luz y a oscuras'?", ha preguntat Vega en referència als noms d'alguns capítols d'un dels 32 llibres. Per açò, ha asseverat que "el PSOE seguirà sent còmplice de la corrupció moral i ideològica dels xiquets en contra de l'opinió dels seus pares".

   En la seua resposta, Puig ha remarcat que la campanya consisteix en "uns fullets determinats, que es van crear entre els joves, que van decidir els joves i que nosaltres donem suport". "Mire, el sexe anal no és obligatori", li ha etzibat per a concloure la seua intervenció, entre riures i aplaudiments de la bancada de l'esquerra.

colaboracio