Puig: "Que hi haja discrepàncies entre alguns partits per la Renda d'Inclusió no és el que més em preocupa"

Ximo Puig en declaracions davant els mitjans
Europa Press
Publicado 26/4/2018 14:37:45CET

VALÈNCIA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha indicat, en relació a l'enfrontament per Twitter que han protagonitzat Compromís i el PSPV per la Renda Valenciana d'Inclusió, que el fet que "hi haja discrepàncies" entre alguns partits, no és el que més li "preocupa".

Així ho ha assegurat Puig als mitjans de comunicació, en ser preguntat per si l'enfrontament entre els partits que conformen el Consell per l'anunci del PSPV de la ciutat de València que convertirà les seues seus en punts d'assessorament i "acompanyament" en la tramitació de la Renda Valenciana d'Inclusió, pot "obrir un cisma" en el si del govern.

Sobre aquest tema, Puig ha assenyalat que la Llei de Renda Valenciana d'Inclusió és una norma aprovada en Les Corts i impulsada pel govern autonòmic. "Nosaltres som un govern i no dos i és una llei de la qual ens sentim profundament orgullosos perquè va a significar que moltes persones que estaven al marge tinguen capacitat econòmica per a sobreviure", ha destacat.

En aquest sentit, ha defès que la mesura del Consell busca que "ningú es quede al marge a la Comunitat", la qual cosa suposa "un avanç substancial" que està impulsant el govern valencià que el seu "gran objectiu" és "que ningú es quede al marge i tothom tinguen el seu projecte de vida".

A partir d'ací, ha puntualitzat, "que hi haja discrepàncies entre alguns partits respecte a la difusió de la Renda d'Inclusió no és el que més em preocupa", ha resolt.

colaboracio