Publicado 25/11/2020 13:14CET

Puig sobre les discrepàncies en el Botànic: "La meua gran preocupació és la pandèmia i la reactivació econòmica"

Ximo Puig i Mónica Oltra en una imatge d'arxiu
ROBER SOLSONA/EUROPA PRESS

VALÈNCIA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat, sobre les discrepàncies entre el PSPV i la vicepresidenta del Consell i líder de Compromís, Mónica Oltra, que "cadascú ha de fer el que ha de fer" i que en aquests moments "la seua gran preocupació és la pandèmia i la reactivació econòmica".

Així ho ha manifestat Puig, en una concentració de dones amb motiu de la commemoració del 25N, a preguntes dels mitjans sobre la polèmica per les diferències fetes públiques durant les últimes setmanes en el si del Botànic.

Sobre aquest tema, el cap del Consell ha dit que "cadascú ha de fer el que ha de fer a cada moment". I ha postil·lat: "La meua gran preocupació en aquests moments és la pandèmia i la reactivació econòmica i, per descomptat, totes les coses es poden fer millor i la meua millor disposició a fer-les millor".

A Puig se li ha preguntat també per unes manifestacions realitzades hui en À Punt per la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en les quals ha comentat, al fil de les discrepàncies en el Govern valencià, que la seua premissa des que ha començat aquesta pandèmia és "aporta o aparta".

Quan se li ha inquirit a Puig per aquest "missatge dirigit a Mónica Oltra" i si açò suposa "una crisi", el president ha respost que no creu que "siguen eixos els termes". "Ací tothom ha d'aportar", ha resolt

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  La reacción de Francisco Rivera a los insultos de "chulo" y "prepotente" por parte de Isabel Pantoja

 2. 2

  Disney+ retira Peter Pan, Dumbo o El libro de la selva de su catálogo infantil por racistas

 3. 3

  Darias será la nueva ministra de Sanidad, en sustitución de Illa, e Iceta entra en el Gobierno en Política Territorial

 4. 4

  ¿La COVID-19 se transmite a través de los alimentos?

 5. 5

  El Congreso tramita, con el rechazo de Vox y PP, la petición para investigar si hay ultras en el Ejército