Publicado 17/09/2020 18:29CET

Puig veu una "magnífica decisió" que la seu social de l'entitat que sorgisca de CaixaBank-Bankia es quede a la Comunitat

El president Ximo Puig en rueda de prensa
GVA

VALÈNCIA, 17 Sep. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous que és "una magnífica decisió" que es mantinga a la Comunitat Valenciana la seu social de l'entitat que sorgisca de la fusió entre CaixaBank i Bankia, perquè "vé a reafirmar la reputació" de la regió.

En declaracions als mitjans, Puig ha assenyalat que "és una decisió que han pres les dos entitats bancàries" i "parla de la reputació de la Comunitat Valenciana".

"En el passat les caixes valencianes van desaparéixer, desafortunadament, però hui és una bona decisió que aquest banc, que a més té un contingut social hereu de la filosofia d'eixes caixes, continue ací. És una bona decisió que ens ajudarà a projectar la imatge potent de la Comunitat Valenciana tant en els aspectes econòmics com de reputació".

Puig ha indicat que les dos entitats "estan en un procés de millorar la seua competitivitat" dins d'un sector que viu una situació "complicada" i la Generalitat vol que "això no repercutisca negativament en les empreses i en la pròpia societat valenciana en el seu conjunt, que no vaja en detriment ni de les economies familiars ni de les indústries".

colaboracio