Puigdemont estudia comparèixer al debat al Senat sobre el 155

El president català Carles Puigdemont en el ple del Parlament
Europa Press
Actualizado 23/10/2017 14:06:35 CET

BARCELONA, 23 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, estudia comparèixer davant el Senat quan el cite per presentar les al·legacions contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Fonts parlamentàries consultades per Europa Press han explicat que així ho ha transmès JxSí a la resta de grups del Parlament català en la Junta de Portaveus d'este dilluns.

La predisposició de Puigdemont també es demostra amb el fet que encara no s'ha tancat l'hora del ple del dijous en què el Parlament abordarà la resposta al 155.

La majoria de grups han acordat no tancar l'hora d'este ple del Parlament per fer "compatible" que Puigdemont comparega en el Senat al matí i en el Parlament a la vesprada, o viceversa.

Fonts del Govern català consultades per Europa Press han explicat que el president de la Generalitat "estudia" comparèixer, però que encara no ha pres una decisió.

Entre tots els passos que es contemplen abans d'aplicar el 155, el Senat requerirà al president català que presente al·legacions i que ell mateix o un representant seu acudiscan a la Cambra alta a defensar la seua posició.

colaboracio