Puigdemont i Torra mantenen la conferència a Brussel·les però no detallen on es farà

El president de la Generalitat, Quim Torra, i l'expresident Carles Puigdemont
GENERALITAT - Archivo
Publicado 15/2/2019 17:51:40CET

BARCELONA, 15 Feb. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i el seu antecessor, Carles Puigdemont, mantenen la conferència que tenien previst celebrar dilluns vinent a Brussel·les després que el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, haja vetat que es fera a l'Eurocambra.

En un comunicat d'aquest divendres, el Govern català ha informat que Torra i Puigdemont pronunciaran la seua conferència 'Catalonia and the Trial on the Referendum: A Challenge for the EU' a les 18.00 hores a la capital belga, però no precisen en quina ubicació concreta.

Tajani ha considerat que "hi ha un alt risc que l'esdeveniment proposat poguera plantejar una amenaça per al manteniment de l'ordre públic a les instal·lacions del Parlament".

Torra iniciarà la seua visita a Bèlgica a la Delegació de la Generalitat a Brussel·les, on es reunirà amb la delegada, Meritxell Serret, i després es trobarà amb el president de Flandes, Geert Bourgeois.

Posteriorment, es traslladarà a Waterloo per reunir-se amb Puigdemont i visitar conjuntament, una altra vegada a Brussel·les, el Parlament de Flandes amb el seu president, Jan Peumans.

colaboracio