À Punt estrena en la web 'Júlia i Gilbert', la primera producció amb titelles

Júlia i Gilbert en À Punt Mediar
CVMC
Publicado 9/2/2018 17:41:43CET

VALÈNCIA, 9 Feb. (EUROPA PRESS) -

À Punt Mèdia estrena aquest divendres en la seua pàgina web dos capítols de 'Júlia i Gilbert', una sèrie d'animació per a xiquets de preescolar i Educació Infantil que és la primera producció amb titelles, segons ha indicat l'ens públic en un comunicat.

La sèrie, de la productora Famazing, consta d'un total de 26 capítols de set minuts de durada que combinen tècniques d'animació i treball amb titelles. Els dos capítols que es podran veure aquest divendres en la web són 'El doctor Gilbert' i "Júlia i Gilbert, exploradors'.

'Júlia i Gilbert' relata l'amistat d'una xiqueta i un monstre que queden en la casa de l'arbre per a jugar i viure aventures innocents i divertides en un món de fantasia on qualsevol cosa és possible. La col·laboració, el treball en equip i l'acceptació de les diferències són pilars bàsics de la relació entre aquests protagonistes.

L'actriu Iolanda Muñoz i l'actor Nel·lo Gómez són les veus de Júlia i Gilbert. Els productors executius Rafa Piqueras i Gabriel Serrano encapçalen un equip valencià que també inclou el realitzador Miguel Marcos i un equip de guionistes coordinat per Arturo Sánchez Velasco. La música és de Marcelo Lemos i Dani Rayos.

colaboracio