Publicado 04/05/2021 18:31CET

Quan rebré la vacuna? Sanitat facilita en la web informació sobre la cita per grups d'edat

Diverses persones arriben per a ser vacunats en la Ciutat de Les Arts i els Ciències de València (arxiu).
Rober Solsona - Europa Press

   VALÈNCIA, 4 maig (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria de Sanitat Universal posa a la disposició de la ciutadania en la pàgina web informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d'edat.

   Així, des de l'enllaç http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-de-edad de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l'apartat sobre vacunació per grups d'edat, que se n'anirà actualitzant setmanalment.

   En cada grup de vacunació s'especifica quan es rebrà la invitació per a vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no haguera pogut acudir a la seua primera cita.

   Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen en la targeta SIP dels pacients estiguen actualitzats, perquè en el moment haja de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació eixes dades siguen els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des de: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

   Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon 900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació, recorda el departament que dirigeix Ana Barceló.

   Finalment, Sanitat apunta que un altre dels servicis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d'haver sigut vacunat/a, on apareixerà la data d'inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al que pertany.

Contador
colaboracio