Rajoy avisa que se seguirà complint la llei a Espanya després de l'avís d'ERC de reprendre la via unilateral

Rajoy en els Esmorzars Informatius d'Europa Press
Europa Press
Actualizado 11/12/2017 11:43:34 CET

MADRID, 11 Dic. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat este dilluns que el "dany" que s'ha causat amb el procés independentista "es pot revertir ràpidament" si a partir del proper dia 21 de desembre s'obri a Catalunya "una nova etapa en la qual quede definitivament superada la política de desafiament constant i desobediència que ha marcat els darrers temps".

A més, ha avisat que a Espanya se seguirà complint la llei, després que ERC haja anunciat que reprendrà la via unilateral si l'Executiu es nega al diàleg.

"Siga quin siga el resultat d'estes eleccions, existeix una cosa sobre la qual ja no hi ha dubtes: a Espanya la llei es compleix i així seguirà sent. L'Estat de Dret ha demostrat que té mecanismes democràtics i eficaços per defensar-se dels qui pretenen liquidar-lo", ha emfatitzat Rajoy.

Així s'ha pronunciat en els esmorzars informatius organitzats per Europa Press, als quals han assistit la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, i nombrosos ministres: María Dolores de Cospedal (Defensa); Juan Ignacio Zoido (Interior); Rafael Catalá (Justícia); Álvaro Nadal (Energia), Dolors Montserrat (Sanitat); Fátima Báñez (Ocupació); la presidenta del Congrés i el president del Senat, Ana Pastor i Pío García Escudero; i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, entre d'altres.

colaboracio