Publicado 18/05/2022 16:31

Raquel Tamarit, "convençuda" que el Consell seguirà aplicant "polítiques valentes" en Educació, Cultura i Esport

El president de la Generalitat, Ximo Puig, rep en audiència a la consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit,
GVA

   VALÈNCIA, 18 maig (EUROPA PRESS) -

   La recentment nomenada consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, s'ha mostrat convençuda, després de mantindre una primera reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que el Consell podrà seguir aplicant les "polítiques valentes" que s'han dut a terme aquests anys en els tres àmbits.

   Tamarit ha sigut rebuda aquest dimecres en audiència per Puig dins de la ronda de contactes celebrada amb les noves cares del govern valencià després de la remodelació.

   Al final de la trobada, Tamarit --que substitueix en el càrrec a Vicent Marzà, qui ha abandonat l'executiu per a centrar-se en la tasca política en Compromís-- s'ha mostrat "molt satisfeta" per aquest primer "intercanvi d'impressions".

   "Tenia clar --ha dit-- que tant el president com jo compartim que l'objectiu és el benestar de les persones i, en el meu cas, en els àmbits de l'Educació, la Cultura i l'Esport i, en aquest sentit, estic absolutament convençudes que podrem seguir aplicant polítiques valentes".