Publicado 27/01/2022 18:35

Una "rave poètica" celebrarà l'edició de 2022 del festival Vociferio

Cintaadhesiva
REMITIDA FESTIVAL VOCIFERIO

   VALÈNCIA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

   El Festival de Poesia de València Vociferio, que desenvoluparà del 22 de febrer al 6 de març, celebrarà dies davant una "rave poètica" per a obrir boca.

   La festa serà el dissabte 19 de febrer en la Sala Repuvlicca i servirà de carta de presentació de l'onzena edició del certamen dedicat a la poesia.

   Així, la rave oferirà cinc propostes que conjuminen poesia i música electrònica i dos dj. Participaran algunes dels projectes de poesia i electrònica nacionals més interessants com són els gallecs Cintaadhesiva, els catalans Barba Corsini, els madrilenys Elektrosía, els asturians El Velcro, i els castellonencs DJ DOC + Neuraska VJ (més coneguts, en el seu format trio al costat del rapsode Mc Vulcano, com Camí Fondo).

   Paraula, música i vídeo per a una 'safe rave', com l'han qualificat els seus organitzadors, els qui afirmen: "Convertirem la Sala Repuvlicca en un espai d'art total del que gaudir amb suficient espai interpersonal com per a garantir la seguretat dels assistents".

   Com en tota rave no poden faltar els dj. Acudiran a dj Thorazine, un dels punxadiscos de techno més respectats de la ciutat.