Recortes Cero convoca primàries a la Comunitat Valenciana per a treballar per "una alternativa que unisca"

Archivo - Imatge d'arxiu d'una recollida d'avals de Recortes Cero a València
RECORTES CERO - LOS VERDES - Archivo
Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 11:00

   VALÈNCIA, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La coordinadora estatal de Recortes Cero ha confirmat la celebració de primàries a la Comunitat Valenciana per a triar cap de llista a les eleccions autonòmiques de maig.

   "Ara més que mai és el moment de treballar per una alternativa que unisca als qui pensem que per a fer front a la crisi és necessari redistribuir la riquesa", reivindica la formació política, i defèn que l'elecció d'un candidat que encapçale aquesta alternativa a la Comunitat és "el primer pas".

   Convocar primàries és una decisió que pren després de huit mesos de reunions amb sectors i organitzacions valencianes, intercanviant opinions i punts de vista sobre aquesta alternativa. La seua intenció és augmentar aquesta activitat una vegada resulte triat el cap de llista a partir del 2 de gener.

   Les primàries se celebraran entre el dijous 15 i el divendres 23 de desembre per via telemàtica i també amb vot presencial a través dels mecanismes i en els llocs que establisca la seua comissió electoral, integrada per "persones totals de prestigi professional i diferents àmbits socials" i constituïda per a garantir la transparència i execució democràtica del procés.

   L'ampliació del cens i la presentació de candidats estarà oberta fins a dimarts que ve, 13 de desembre, a les dotze de la nit.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià