Recuperen el cos trobat entre les restes de l'avió d'Emiliano Sala

Recuperan el cuerpo hallado en los restos del avión de Emiliano Sala
REUTERS / HANDOUT .
Publicado 7/2/2019 10:37:00CET

MADRID, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Subdivisió d'Investigació d'Accidents Aeris (AAIB) va anunciar aquest dimecres la recuperació del cos trobat dilluns passat entre les restes de l'avió sinistrat en el qual viatjaven el futbolista argentí Emiliano Sala i el seu pilot.

Segons informa Sky News des d'Anglaterra, en citar l'AAIB, el cos va ser recuperat, amb molta dificultat, d'entre les restes de l'avió. L'aeronau va ser trobada diumenge passat al fons del mar del canal de la Mànega, a l'illa de Guernsey.

Per recuperar el cos es van fer servir vehicles remots en "condicions molt adverses", i serà traslladat a l'illa de Portland per procedir a la seua anàlisi i mirar d'esclarir una mica més què ha passat i si es tracta del cos sense vida de Sala o del pilot David Ibbotson.

A més, l'AAIB va informar que de moment no han pogut recuperar les restes de l'avió a causa de les males condicions meteorològiques. El Piper Malibu va desaparèixer de les pantalles del radar la nit del 21 de gener després de sol·licitar el seu descens en passar per Guernsey.

colaboracio