3 de abril de 2020
 
Publicado 21/2/2020 18:45:16 +01:00CET

Red Eléctrica nomenarà l'exministra socialista Beatriz Corredor nova presidenta en substitució de Sevilla

La diputada del PSOE per Madrid i exministra de Vivenda, Beatriz Corredor, durant el Fòrum Immobiliari Europa Press "Els reptes de l'accés a la vivenda" en l'Hotel Vila Magna de Madrid.
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

MADRID, 21 Feb. (EUROPA PRESS) -

La comissió de nomenaments i retribucions de Red Eléctrica ha proposat el nomenament de l'exministra de Vivenda i exdiputada del PSOE Beatriz Corredor com a consellera externa, com a pas previ a la seua designació com a presidenta no executiva de la companyia.

Segons ha informat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la citada comissió ha proposat el consell d'administració el nomenament de Corredor com a consellera, dins de la categoria d''altres externs' i fins que es reunisca la primera junta general d'accionistes, per a cobrir la vacant deixada en el consell per la dimissió de Jordi Sevilla com a conseller i president.

Sevilla va dimitir el passat 28 de gener del 2020, al·ludint a "restriccions externes sobrevingudes i discrepàncies en l'àmbit regulatori que podrien afectar la bona marxa de la companyia, els seus plans de futur i la seua gestió com a president". La sessió del consell d'administració està prevista per a dimarts que ve 25 de febrer.

Corredor va anunciar el passat mes de gener que deixaria el seu escó en el Congrés dels Diputats per motius personals, incorporant-se en el seu lloc el número 12 de la llista del PSOE al Congrés dels Diputats, Omar Anguita, secretari general de les Joventuts Socialistes d'Espanya.

colaboracio