El Rei: "No tot està en la Constitució, cada rei o reina imprimeix la seua personalitat"

El Rei amb un dels guanyadors de 'Què és un rei per a tu'?'
CASA REAL
Publicado 13/2/2018 16:44:23CET

MADRID, 13 Feb. (EUROPA PRESS) -

El Rei Felip VI ha afirmat aquest dimarts, davant una vintena d'escolars guanyadors del premi 'Què és un rei per a tu?', que "no tot està escrit en la Constitució", sinó que "cada rei o cada reina també imprimeix la seua personalitat".

"Com ja intuïu i heu reflectit, cada rei o cada reina també imprimeix la seua personalitat dins d'eixe marc que és la norma i les costums que tenim", ha dit en la seua intervenció davant els 21 escolars de primer i segon curs d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO). Eixe "perfil personal", ha prosseguit, i les iniciatives que adopta cadascun, també van marcant cada regnat.

Felip VI ha rebut en audiència aquest dimarts en el Palau Reial de El Pardo als guanyadors del concurs, un per cada comunitat i ciutat autònoma més un d'educació especial i un altre més en la categoria multimèdia.

El concurs està organitzat per la Fundació Institucional Espanyola (FIES) i patrocinat per Orange i la seua fundació. En aquesta edició, corresponent al curs escolar 2016-2017, han participat 20.543 alumnes (un 3,7% més que l'any anterior), procedents de 1.954 centres de tota Espanya, segons ha informat la Casa del Rei.

Felip VI ha pres nota del punt de vista dels xiquets, els treballs dels quals al·ludeixen a la funció del cap d'Estat. Els seus treballs s'exposaran ara en el Palau Real de Madrid.

colaboracio