Publicado 17/09/2020 18:52CET

Renfe engega aquest cap de setmana un servici Intercity entre Barcelona i Alacant

Estació de Renfe d'Alacant, imatge d'arxiu.
EUROPA PRESS - Archivo

ALACANT, 17 Sep. (EUROPA PRESS) -

Renfe ha programat un servici Intercity entre Alacant i Barcelona per als caps de setmana. La companyia posa en circulació dos trens, un amb sentit Alacant que circularà els divendres amb eixida des de Barcelona Sants a les 17.10 hores i uns altres en sentit invers que circularà els diumenges, amb eixida des d'Alacant a les 16.25 hores. L'oferta de cap de setmana és de 564 places més.

L'oferta de trens de Llarga Distància per als caps de setmana entre les dos ciutats a partir de demà dissabte serà de 12 trens diaris, sis per sentit.

La companyia ha explicat, en un comunicat, que adapta així progressivament la seua oferta de servicis a l'evolució de la demanda que s'està produint des de la fi de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda.

Els bitllets per als trens Intercity entre Alacant i Barcelona estan disponibles en els canals habituals de venda 'www.renfe.com', oficines de correus, el telèfon 912 320 320, estacions i agències de viatges presencials i virtuals.

Així mateix, es recorda a tots els usuaris dels servicis de transport amb tren, l'obligatorietat de l'ús de mascaretes, tant en el trànsit per l'estació com en l'interior dels trens.

colaboracio