Publicado 29/09/2022 13:22

Renfe programa dos nous servicis AVE setmanals entre València i Madrid divendres i dissabte

Archivo -  AVE, estació Joaquim Sorolla.
EUROPA PRESS - Archivo

   VALÈNCIA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Renfe ha programat dos nous servicis AVE entre les estacions de València-Joaquim Sorolla i Madrid Puerta de Atocha a partir del pròxim divendres 7 d'octubre. Amb açò, la companyia augmenta l'oferta en 650 places addicionals a la setmana.

   Segons ha informat la companyia en un comunicat, ara amplia els divendres el servici que s'està oferint de dilluns a dijous amb eixida des de València a les 7.40 hores i els dissabtes oferirà també el servici que circula actualment de dilluns a divendres amb eixida des de València a les 10.40.

   Entre València i Madrid, circulen diàriament 32 trens d'Alta Velocitat, 24 AVE (12 per sentit), sis trens Avlo (tres per sentit) i dos Alvia (un per sentit). Açò suposa una oferta diària de 10.500 places entre les dos ciutats.

   L'increment de viatgers en els trens d'Alta Velocitat que uneixen València amb Madrid s'ha produït progressivament. Els dilluns, dijous, divendres i diumenge són els dies de major demanda, la qual cosa posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de finalització de setmana.