Publicado 18/06/2021 14:39CET

Renfe recuperarà a partir del 20 de juny dos servicis de Mitjana Distancia els diumenges entre València i Alacant

Archivo - Arxiu - Tren de Mitjana Distància
EUROPA PRESS/RENFE - Archivo

   VALÈNCIA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   Renfe recupera dos servicis de Mitjana Distància, un per sentit, els diumenges entre València i Alacant a partir del pròxim 20 de juny.

   Els nous servicis entre les dos ciutats eixiran des de València Nord a les 14.45 hores i en sentit invers, des d'Alacant, a les 19.26 hores. L'oferta global de Mitjana Distància entre les dos ciutats és de 19 trens setmanals per sentit, tres diaris de dilluns a divendres i dos diaris els dissabtes i diumenges, ha indicat Renfe en un comunicat.

   A més, els clients habituals dels servicis de Mitjana Distància Convencional que uneixen València amb Alacant tenen la possibilitat de formalitzar els seus abonaments des de la Web de Renfe o des de les seues terminals digitals en l'App 'Renfe Tiquet' des del passat 14 de juny

   Així, els usuaris disposaran d'una reducció de temps en la gestió dels seus títols de transport, en poder accedir als trens sense necessitat de formalitzar el bitllet a l'estació, ha destacat la companyia.

   Renfe reforça així el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda, a més d'aplicar "estrictes" controls de neteja i desinfecció durant les tasques de manteniment dels trens, en tallers i abans de l'inici de cadascuna de les circulacions.

colaboracio