Publicado 28/10/2021 18:31CET

Renfe reforça amb 100.000 places addicionals d'AVE i Llarga Distància els dos pròxims ponts

Archivo - Arxiu - Passatgers en l'estació d'AU d'Atocha
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

   MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   Renfe ha reforçat amb prop de 100.000 places la seua oferta de serveis comercials per als ponts de l'1 de novembre, festa nacional, i del 9, també de novembre, que és festa local a la ciutat de Madrid.

   Els reforços, sumats els dos caps de setmana, es concreten en la circulació de 96 trens en doble composició programats per a circular en tots els corredors de la xarxa, especialment els que tenen com a destinació la Comunitat Valenciana i Andalusia, així com els que circulen fins a Catalunya i els del corredor Mediterrani.

   El reforç per al cap de setmana vinent, des del 26 d'octubre a l'1 de novembre, commemoració de Tots Sants, serà de més de 45.000 places, la qual cosa suposa un increment del 8,5% respecte a l'oferta habitual i es concreta en 71 trens que circularan en doble composició en tots els corredors.

   Les relacions que comptaran amb major increment de places són les que connecten Madrid amb la Comunitat Valenciana, Catalunya i Andalusia, les que solen comptar amb major demanda de viatgers.

   També per a aquest cap de setmana, en el qual la mobilitat de mitja distància s'incrementa, Renfe realitzarà un esforç especial per a atendre la demanda que es produeix en els servicis d'Avant i de Mitja Distància.

   L'oferta total de places d'aquests serveis es concreta en 475.000 en totes les relacions, especialment les que enllacen Madrid amb Puertollano, Toledo Valladolid i Albacete, així com les de Cadis amb Sevilla.

PONT DE L'ALMUDENA

   Durant el pont de l'Almudena, festivitat local a Madrid, es posaran a la venda 51.650 places addicionals que suposen un increment d'un 9% respecte a l'oferta habitual.

   El reforç es realitzarà especialment en les relacions que enllacen Madrid, Andalusia i Catalunya, en els quals circularan un total de 90 trens en doble composició en tots els corredors, especialment els que enllacen Madrid amb Levante, Andalusia i Catalunya, així com els de el Corredor Mediterrani.

colaboracio