Reoberta la causa contra 'el Chicle' per la suposada violació de la seua cunyada

Publicado 20/4/2018 18:53:55CET

La jutgessa veu "similituds en el modus operandi entre aquests fets i altres atribuïts indiciariamente al mateix sospitós"

SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA, 20 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Noia (La Corunya) ha acordat reobrir la causa iniciada en el seu moment contra José Enrique Abuín Gey, conegut com 'el Chicle', autor confés de la mort de Diana Quer, per un delicte contra la llibertat sexual per la suposada violació de la seua cunyada, germana de la seua dona.

Segons han informat fonts judicials, la jutgessa ha decidit reobrir aquest cas "en veure similituds en el modus operandi entre aquests fets i altres atribuïts indiciariamente al mateix sospitós", la qual cosa, en la seua opinió, "reforça els indicis de veracitat de la denúncia".

A més, les mateixes fonts judicials expliquen que en aquesta causa "es compta amb testimonis que mai van arribar a declarar en seu judicial" en relació a aquests fets.

REMÈS DES DE RIBEIRA

Va ser el Jutjat d'Instrucció número 1 de Ribeira el que va enviar testimoniatge d'una part de les investigacions realitzades a conseqüència de la desaparició de la jove madrilenya Diana Quer a Noia per si els fets foren d'interés del jutjat que en el seu moment va instruir la causa i que ara ha decidit reobrir.

Sobre aquest tema, la Fiscalia, que entén que els fets, suposadament succeïts en 2005, no han prescrit, havia sol·licitat la reobertura del cas.

colaboracio