Publicado 28/10/2021 11:29CET

La RFEC organitzarà unes jornades de captació per a descobrir nous talents de ciclisme adaptat

Archivo - Arxiu - Alfonso Cabello mostra de la seua medalla d'or del quilòmetre contrarellotge en els Jocs Paralímpics de Tòquio
RFEC - Archivo

   MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   La Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) va anunciar aquest dijous que organitzarà el pròxim mes de novembre unes jornades de captació de cara a descobrir nous talents de ciclistes amb discapacitat per a assegurar el futur de la selecció.

   Segons va indicar la RFEC, aquestes jornades, que es duran a terme del 19 al 21 de novembre a la localitat conquense de Tarancón, es realitzen "amb l'objectiu de continuar l'exitosa línia esportiva" de l'actualitat amb ciclistes com Alfonso Cabello, Ricardo Ten, Sergio Garrote o 'Kuki' López i en busca de descobrir "nous talents que puguen desenvolupar-se en l'àmbit competitiu i incorporar-se en el mitjà i llarg termini a la selecció nacional".

   Els interessats han de complir requisits com tindre la nacionalitat espanyola a data de realització de les jornades, tindre entre 11 i 40 anys d'edat a 31 de desembre de 2021, estar afectat per algunes de les discapacitats elegibles en ciclisme adaptat segons la seua normativa (discapacitat física, paràlisi cerebral, dany cerebral adquirit i deficiència), comptar amb motivació cap a l'entrenament i la competició, i saber muntar amb bicicleta, handbike i/o tricicle.

   La RFEC va aclarir que aquestes jornades estaran limitades a 20 participants i serà el seu equip tècnic l'encarregat de seleccionador a eixos 20 participants finals sobre la base de criteris tècnics. A més, assumirà les despeses de desplaçament i allotjament dels seleccionats.

colaboracio