Ribó assenyala que el Pla Especial en El Cabanyal està en "fase de proposta" i encara és "un primer esborrany"

Publicado 23/2/2018 18:35:38CET

VALÈNCIA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest divendres que el Pla Especial de Protecció del Cabanyal que ha impulsat el consistori valencià encara es troba en "una fase de proposta" i és "un primer esborrany", que haurà de ser debatut i participat.

Així ho ha indicat Ribó, als mitjans de comunicació en ser preguntat per les crítiques dels veïns davant la possibilitat que el pla contemple la construcció de vivendes en zones de jardins.

Sobre aquest tema, el primer edil de la ciutat ha puntualitzat que el que hi ha damunt de la taula "no és el pla especial", sinó "un primer esborrany" i ha considerat "absolutament normal" que hi haja gent que estiga a favor i una altra en contra.

Ha subratllat que ara s'està en "la fase prèvia de proposta" per a després passar per una altra de "debat, participació i al·legació", per la qual cosa ha demanat "tranquil·litat". "Estem en una fase en la qual aquest pla encara no està concretat", ha insistit.

No obstant açò, ha puntualitzat que la ciutat té un problema de falta d'immobles i creu que és "bo" que es busquen espais "per a fer vivendes de tipus social".

colaboracio