Ribó replica Casado pel "llegat impecable": "El dia que van explicar en el màster eixa paraula tampoc va anar a classe"

Joan Ribó en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA - Archivo
Publicado 24/9/2018 13:39:57CET

VALÈNCIA, 24 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha mostrat "convençut" que el president del PP, Pablo Casado, "el dia que li van explicar en el màster la paraula impecable, tampoc va ser a classe", i ha posat en dubte que el líder dels 'populars' sàpia el que vol dir aquest vocable.

Així ho ha manifestat aquest dilluns, preguntat per les declaracions de Casado aquest passat dissabte en un acte amb militants a la Pobla de Farnals (València), on va dir que la seua formació ha deixat un "llegat impecable" a la Comunitat Valenciana.

"Perquè tinga clar que València no s'analitza o visualitza bé amb aquesta paraula, li posaré tres exemples", ha assenyalat l'alcalde, qui ha fet referència a la situació d'investigats de nou dels edils del grup municipal popular, a la situació econòmica del consistori amb el PP i als servicis socials.

Així, en primer lloc, ha destacat que dels deu regidors del PP en la ciutat, "nou estan imputats per problemes d'ètica i de corrupció" en el cas Taula, on s'investiga un presumpte blanqueig en el grup municipal 'popular' en el període de Rita Barberá.

En segon lloc, ha explicat que la ciutat, en 2012, va haver d'"entrar en un Pla d'Ajust perquè no pot pagar els deutes". "En 2014, hi ha una revàlida i totes les grans ciutats ixen d'eixe pla, València tampoc va eixir perquè no va complir les normes. Per tant, d'impecable en gestió econòmica, res", ha agregat.

Així mateix, ha ressenyat que en servicis socials, per exemple, "quan veiem les infraestructures per a gestió de les persones majors en la nostra ciutat el que veiem és un desert". "Per tant, és un impecable que es correspon amb una altra ciutat potser", ha dit, però "amb València res de res. El senyor Casado no sap el que vol dir impecable", ha resolt.

Contador
colaboracio