Ribó sobre el xalet d'Iglesias i Montero: "La gent d'esquerres hem de fer coherent el que diem i fem"

L'alcalde de València, Joan Ribó.
Europa Press - Archivo
Publicado 21/5/2018 13:41:29CET

VALÈNCIA, 21 May. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat aquest dilluns, respecte a la compra d'un xalet en la serra madrilenya per part del secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu en el Congrés d'aquesta formació, Irene Montero, que "la gent progressista, d'esquerres", ha de "treballar sempre" per "fer coherent" el que diu i el que fa.

Així, ha instat a fer una "reflexió" sobre aquest tema. Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de participar en la presentació del nou projecte d'enllumenat públic de València, preguntat per la polèmica per la compra del citat immoble per part d'Iglesias i Montero.

"La gent progressista, d'esquerres, hem de treballar sempre per fer coherent el que diem i el que fem", ha respost el primer edil, membre de Compromís.

Igualment, Joan Ribó ha comentat que aquesta polèmica ha sorgit entorn d'"un assumpte particular" de Pablo Iglesias i Irene Montero i a "un altre partit" diferent a la coalició a la qual ell pertany. "Estic content que no afecte Compromís. No és una qüestió de Compromís", ha assenyalat en eixa línia.

colaboracio