Publicado 27/09/2021 15:54CET

Robles sobre la proposta d'Escrivá de retardar l'edat de jubilació: "Esperarem al fet que el Govern es pronuncie"

La ministra de Defensa, Margarita Robles, intervé durant la seua visita el comandament d'Operacions Especials en el barri de Rabasa, a 27 de setembre de 2021, a Alacant, Comunitat Valenciana (Espanya).
Marta Fernández Jara - Europa Press

   ALACANT, 27 set. (EUROPA PRESS) -

   La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha indicat sobre les declaracions del ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, de retardar l'edat de jubilació als 75 anys, que es tracta d'una opinió" del ministre, del que considera que dona opinions "estudiades i argumentades", tot i que ha insistit que el Govern no s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió i opta per esperar al fet que ho faça.

   Robles s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans a Alacant, en la caserna militar de Rabasa, on està situada la seu del Comandament d'Operacions Especials que ha visitat.

   "Tinc molt bon concepte del ministre Escrivá, crec que que quan dona una opinió, l'haurà valorat, però el Govern no s'ha pronunciat i, per tant, esperarem al fet que es pronuncie", ha respost. Preguntada per la seua opinió, ha admès que es tracta d'una situació "molt complicada": "Cal fer un panorama de política econòmica general que no entra dins de la meua competència", ha resolt.

Contador
colaboracio