Publicado 05/05/2021 18:56CET

Rosa Atiénzar, reelegida secretària general de FSS CCOO-PV

Executiva FSS CCOO-PV
CCOO PV

   VALÈNCIA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

   Rosa Atiénzar ha sigut reelegida com a secretària general de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO-PV (FSS CCOO-PV) amb el suport de més del 97% dels vots, durant la celebració del X Congrés realitzat entre ahir i hui en la localitat valenciana de Gandia.

   La trobada ha comptat amb la participació d'un centenar de delegades i delegats que han analitzat i avaluat l'activitat del sindicat en els últims quatre anys, així com orientat els objectius i les activitats futures de l'organització.

   Rosa Atiénzar ha assenyalat que "la pandèmia ha posat de manifest la fragilitat del nostre sistema i cal continuar lluitant per uns servicis públics de qualitat i per millorar les condicions laborals de les persones treballadores dels sectors sanitari i sociosanitari".

   Durant la jornada de hui també s'ha procedit a la proclamació de la nova Comissió Executiva, composta per 12 persones, més la secretària general. Atiénzar ha destacat la vàlua de l'equip i "l'experiència de cadascun en el seu àmbit de responsabilitat".

   Rosa Atiénzar és infermera de la UCI Neonatal de l'Hospital La Fe de València i està vinculada a CCOO des de l'any 2005. Ha format part de l'equip d'atenció duent a terme Eleccions Sindicals en diferents empreses, ha format part de diverses seccions sindicals, fins que en 2012 va passar a formar part de la Comissió Executiva de la FSS CCOO-PV i en 2017 va ser triada Secretària General.

   La FSS CCOO-PV és el primer sindicat de la sanitat valenciana quant a representació, a més compta amb una important base social d'afiliació (14.700 persones) i amb 728 delegades i delegats. Amb açò, "es reafirma com a primera força sindical entre els treballadors i les treballadores dels sectors sanitari i sociosanitari", destaca l'organització en un comunicat.

colaboracio