Publicado 27/10/2021 16:50CET

RTVE estén fins al 10 de novembre el termini de presentació de propostes per al Benidorm Fest

Archivo - Arxiu- Presentació de la selecció espanyola per a Eurovisió 2022 a Benidorm
EUROPA PRESS - Archivo

   VALÈNCIA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

   El grup de treball de RTVE d'Eurovisió ha ampliat el termini del procés de recepció de propostes per al Festival d'Eurovisió 2022 fins al 10 de novembre. El procés va començar el passat 29 de setembre i estava previst que acabara el termini aquest divendres.

   En un comunicat, la cap de delegació, Eva Mora, ha assenyalat: "Estem rebent moltes propostes d'artistes rellevants, i sentim la necessitat d'ampliar eixe termini perquè tinguen més marge d'enviar propostes amb la màxima qualitat possible". "En paral·lel, perquè hi haja igualtat de condicions, ampliem també la data d'enviament de candidatures a través de la web", ha agregat.

   Segons Mora, l'objectiu de tots és que en el Benidorm Fest hi haja "el major nombre de propostes competitives i amb possibilitats per a fer un gran paper a Torí 2022".

   Quant a l'acolliment que està rebent aquesta iniciativa de RTVE, Eva Mora ha mostrat el seu entusiasme davant la resposta de la invitació directa per part d'artistes i compositors, així com de les rebudes a través del formulari.

BENIDORM FEST 2022

   RTVE va engegar a la fi de setembre el concurs per a la selecció de l'artista/grup i cançó que representaran a Espanya en el Festival d'Eurovisió 2022, que se celebrarà el pròxim mes de maig a Itàlia. Un procés obert en el qual els interessats podran participar a través de formulari o invitació directa, que perllongarà la recepció de candidatures fins al pròxim 10 de novembre i que finalitzarà a la fi del mes de gener en el Benidorm Fest 2022.

   Durant tres dies, Benidorm acollirà les gales -dos semifinals i una final-, amb 12 participants, de les quals eixiran el pròxim representant espanyol en el certamen europeu.

   L'artista o artistes que guanyen el Benidorm Fest acudiran a Eurovisió 2022, que se celebrarà a Torí del 10 al 14 de maig. El representant espanyol intentarà trencar la ratxa de sis participacions seguides quedant per sota del lloc 20.

colaboracio