Publicado 17/05/2021 17:27CET

Sabadell contempla impulsar al voltant de 500 prejubilacions en 2021, en línia amb altres anys

Archivo - Arxiu - Banc Sabadell
BANCO SABADELL - Archivo

   MADRID, 17 maig (EUROPA PRESS) -

   Banc Sabadell està duent a terme contactes individuals amb treballadors de l'entitat per a pactar la seua eixida en forma de prejubilació, segons han indicat a Europa Press fonts properes a les organitzacions sindicals.

   En concret, aquestes mateixes fonts afirmen que no es tracta d'un pla general per a tota la plantilla de l'entitat, sinó de contactes individuals amb treballadors prejubilables. A més, aquesta decisió estaria en línia amb l'estratègia que l'entitat ha seguit en els tres últims exercicis (2018, 2019 i 2020) en els quals s'han realitzat al voltant de 600 prejubilacions d'aquesta forma i que el seu objectiu és renovar la plantilla.

   Pel que fa al nombre, les fonts assenyalen que podrien estar entorn de 500 prejubilacions, però descarten que existisca un objectiu específic. A més, deslliguen aquestes prejubilacions del pla estratègic que Banc Sabadell presentarà el pròxim 28 de maig.

   Aquests contactes es produeixen també al marge del pla pactat entre Sabadell i sindicats en el qual es va acordar l'eixida de 1.817 persones de forma voluntària. Aquestes desvinculacions es van produir entre el 28 de febrer i el 31 de març.

   Segons s'indica en la informació remesa per Banc Sabadell a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), a la fi de març l'entitat comptava amb una plantilla de 14.536 treballadors, un 12,8% menys en comparació del mateix període de 2020.

Contador
colaboracio