Sagredo ordena investigar per què es van muntar casetes de la Fira de Paterna abans d'adjudicar el contracte

Publicado 18/5/2018 17:45:07CET

VALÈNCIA, 18 May. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Paterna (València), el socialista Juan Antonio Sagredo, ha ordenat que s'investigue per què i qui va ordenar el muntatge de les casetes de la Fira Comercial, Gastronòmica i Associativa del municipi, abans que s'adjudicara aquest divendres en junta de govern el contracte.

L'Ajuntament ha explicat en un comunicat que aquest divendres s'ha aprovat en la Junta de Govern Local l'adjudicació d'un màxim de 120 casetes per a aquest certamen, que s'inaugurarà aquesta vesprada. La mesura ha tirat endavant amb quatre vots a favor, tres de Compromís i un Podem, i amb cinc abstencions del PSPV, entre les quals s'inclou la de l'alcalde.

El compromís de despesa per part de l'Ajuntament de Paterna serà de 45.223,75 euros corresponents al muntatge de 115 casetes al preu de 393,25 euros per cadascuna d'elles.

Durant la Junta de Govern Local, Sagredo ha ordenat que, com a responsable de l'àrea del contracte, es nomene al tinent alcalde d'Urbanisme, Medi ambient i Economia Local, Carles Martí, com a responsable de la investigació que haurà d'aclarir "qui i per què va ordenar el muntatge de les casetes abans que s'adjudicara el contracte".

A més, el primer edil ha encomanat també al regidor Martí realitzar totes aquelles actuacions "tendents a donar compliment a les observacions i advertiments posats de manifest en els informes de la Secretària General", en els quals s'adverteix que "no podrà iniciar-se el contracte sense la seua prèvia formalització" perquè açò "contravé el que es disposa en la Llei de Contractes del Sector Públic (TRLCSP) aplicable a aquest contracte".

L'alcalde ha deixat per escrit que, una vegada es produïsquen totes les actuacions pertinents per part de Martí, la Secretària General de l'Ajuntament haurà de tornar a emetre un altre informe indicant si amb elles estan corregides o no els advertiments plantejats en diversos informes sol·licitats per l'Alcaldia.

colaboracio