Publicado 24/01/2022 16:06

Salvador Navarro, únic candidat a presidir la CEV amb el 78% dels avals

Archivo - Arxiu- El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, durant una entrevista amb Europa Press, a València, Comunitat Valenciana (Espanya), a 9 de març de 2021
Jorge Gil - Europa Press - Archivo

   VALÈNCIA, 24 gen. (EUROPA PRESS) -

   L'única candidatura registrada per a la presidència de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) és la de l'actual president, Salvador Navarro. L'elecció tindrà lloc a l'assemblea d'aquest dijous 27.

   A tres dies de la cita electoral, una vegada tancat el termini de presentació de candidatures el titular de la patronal autonòmica ha rebut l'aval del 78% dels membres de ple dret de l'assemblea general (352 d'un total de 453), una xifra que supera àmpliament el 20% que com a mínim exigeixen els estatuts.

   També són úniques les candidatures presentades per a presidir cadascuna de les CEV provincials, les presidències de les quals seran triades en el mateix acte. En aquest cas, Joaquín Pérez (Cedelco) ha presentat candidatura per a presidir CEV Alacant, Luís Martí (Ashotur) per a CEV Castelló i Eva Blasco (EVAP) per a CEV València.

   Al desembre es van canviar els estatuts i es va establir que cadascuna de les llistes de candidats a la presidència de la confederació que es presenten haurà d'estar encapçalada per un candidat per a la presidència i fins a un màxim de cent candidats a vocal de la junta directiva.

   Així doncs, Salvador Navarro es presenta per primera vegada amb una llista tancada a la junta directiva, integrada en un 65% per representants d'organitzacions sectorials --el 38% d'àmbit autonòmic, el 51% provincials i l'11% nacionals--, un 11% per organitzacions territorials i un 24% per empreses. Aquesta llista es completarà amb un màxim de 20 vocals a proposta de les vicepresidències de la CEV.

colaboracio