Sanabria dona vida al Betis en l'empat davant l'Espanyol

RCD Espanyol - Reial Betis
LALIGA
Publicado: viernes, 25 enero 2019 12:20

BARCELONA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

El RCD Espanyol i el Reial Betis han empatat (1-1) aquest dijous al RCDE Stadium en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, un resultat que ha atorgat als btics un lleuger favoritisme grcies a un gol de Tonny Sanabria, que ha replicat així el de l'espanyolista Borja Iglesias.

Un final boig de partit no ha donat més gols perqu el Betis ha optat per replegar-se després d'empatar, malgrat que tenia l'Espanyol tancat a la seua rea. És més, el porter visitant Joel Robles ha salvat el seu equip quan els pericos han tingut dues clares oportunitats.

Després d'una primera part plena d'accions ofensives i oportunitats de gol a prop de les dues rees, encara que amb l'Espanyol més encertat, en la segona el Betis ha estat més incisiu i directe; així, ha convertit el porter blanquiblau, Roberto, en l'home del partit per als de Rubi.

Sanabria, amb els dies quasi comptats en el Betis per eixir cap a Gnova, ha pogut en el minut 81 haver oferit el seu penúltim present a l'afició btica. Una contra del poderós William Carvalho ha acabat amb un centre de Sergio León cap al davanter, que va rematat a gol.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià