Publicado 2/7/2020 13:57:33 +02:00CET

Sánchez admet que van arribar tard amb les dades que hi ha ara, però dubta que els partits recolzaren al febrer l'alarma

Entrevista al presidente del Gobierno, Pedro Sánchez
LASEXTA

MADRID, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès hui que amb les dades que hi ha ara sobre la pandèmia del coronavirus i l'evolució que ha tingut en Espanya, van arribar tard, però es pregunta si amb les dades que hi havia al febrer, els partits polítics espanyols haurien donat el seu suport al decret de l'estat d'alarma.

Així ho ha afirmat durant una entrevista en La Sexta, en la qual ha tornat a criticar el Partit Popular en ser preguntat per la petició del partit de Casado i de Ciutadans que es facen test en l'aeroport de Barajas perquè pot ser un colador de persones contagiades.

"El PP, la seua màxima és diga'm on està el govern que nosaltres estem en contra", ha exclamat al mateix temps que recordava que quan "van posar en quarantena" Espanya els populars van criticar el Govern per posar en risc el turisme: "Aleshores érem uns timorats i ara uns temorosos. Home, no".

colaboracio