Publicado 23/02/2021 17:23CET

Sánchez diu estar satisfet amb la seua coalició i demana al PP cooperar: "Ni jo ni aquest Govern és el seu adversari"

El president del Govern, Pedro Sánchez, la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, la presidenta del Senat, Pilar Llop en l'acte d'aniversari dels 40 anys del 23F del Congrés.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimarts que està "satisfet" amb el funcionament del Govern de coalició i ha acusat el PP d'utilitzar la pandèmia per a "intentar derrocar" l'Executiu. Dit açò, ha demanat al PP cooperar i ha subratllat que ni ell ni aquest Govern són el seu "adversari".

"Com a president em manifeste satisfet amb el funcionament del Govern de coalició amb aquest any llarg que portem de legislatura i ho dic clarament senyoria", ha recalcat Sánchez al portaveu del PP en el Senat, Javier Maroto, durant la sessió de control al Govern.

Sánchez ha afirmat que PSOE i Podem són dos forces "diferents" que provenen a més de "cultures diferents" però els uneixen "més coses" de les quals els separen. "I allò que ens uneix és l'agenda que necessita Espanya per als pròxims tres anys", ha proclamat, per a citar entre les seues prioritats la salut, l'ocupació i la protecció social.

"NO ENS ALEGRA QUE AL PP LI VAJA MAL"

Dit açò, el cap de l'Executiu ha apel·lat a la unitat i ha demanat expressament al PP que "recolze" al Govern en les qüestions d'"interés general". No obstant açò, ha recriminat al PP que es dedique a "entorpir" i "difamar" la tasca del Govern i no coopere en estar "acomplexat amb la ultradreta".

"Aquest Govern no és el seu adversari i no ens alegra que al PP li vaja mal ni a Catalunya ni a Espanya", ha afirmat Sánchez, en un moment en el qual el Govern vol tancar amb el PP la renovació del Consell General del Poder Judicial.

Per la seua banda, Maroto ha criticat que Sánchez diga públicament que està satisfet amb el seu Govern. "Ha de mirar-se molt a l'espill cada matí per a fer eixa afirmació", ha exclamat, per a preguntar al cap de l'Executiu si "ni li dol l'ànima" veure el comportament dels seus socis.

Contador
colaboracio