Publicado 27/07/2021 18:55CET

Sánchez proclama que els PGE consolidaran la recuperació per a "una Espanya més forta, justa, verda i feminista"

Imatge de recurs del president del Govern, Pedro Sánchez, després d'intervenir en la presentació de la Carta de Drets Digitals, en La Moncloa, a 14 de juliol de 2021, a Madrid (Espanya).
EUROPA PRESS/J. Hellín. POOL - Europa Press

   La vicepresidenta Yolanda Díaz també subratlla, després de l'aprovació del sostre de despesa, que "el canvi de paradigma avança"

   MADRID, 27 jul. (EUROPA PRESS) -

   El president del Govern, Pedro Sánchez, ha subratllat aquest dimarts que el sostre de despesa per a 2022 suposa un avanç cap a uns Pressupostos Generals que "consolidaran la recuperació" i ha destacat la voluntat de l'Executiu de construir "una Espanya més forta, justa, verda, feminista i cohesionada".

   El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts el límit de despesa no financera, conegut com a 'sostre de despesa', del Pressupost de l'Estat per al següent any, que es manté en els 196.142 milions d'euros, en la línia amb la xifra registrada un any abans, incloent transferències extraordinàries a les comunitats autònomes i Seguretat Social i part dels fons europeus.

   "Treballem per a construir una Espanya més forta, justa, verda, feminista i cohesionada. Hui donem nous passos en aquest camí: aprovem el sostre de despesa per a 2022, avançant cap a uns Pressupostos que consolidaran la recuperació, atenent al benestar de tota la ciutadania", ha assenyalat Sánchez en un comentari en Twitter.

   Al seu torn, la vicepresidenta segona i líder d'Unides Podem en l'Executiu, Yolanda Díaz, també ha dit en la mateixa xarxa social que l'aprovació del sostre de despesa de 2022 i els fons europeus "han de servir per a oferir solucions als problemes de la ciutadania".

   "El canvi de paradigma avança: pressupostos al servici de la ciutadania i no sacrificis ciutadans al servici de les finances", ha proclamat la també ministra de Treball.

colaboracio