Publicado 7/7/2020 18:56:47 +02:00CET

Sanitat confirma un brot de sis casos a Burjassot i registra quatre nous positius en el de Castelló

Diverses persones gaudixen en la terrassa d'un bar al costat de la platja després que el Ministeri de Sanitat autoritzara al fet que la totalitat de la Comunitat Valenciana passara en el seu conjunt a la fase 1 de la desescalada.
Rober Solsona - Europa Press - Archivo

VALÈNCIA, 7 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Sanitat ha confirmat l'existència d'un brot "únic familiar" de sis casos de coronavirus en la localitat de Burjassot i ha registrat quatre nous positius relacionats amb el brot de Castelló, la qual cosa eleva a 31 el total de persones afectades.

Segons l'actualització diària de Sanitat, en la localitat de Burjassot s'han declarat sis casos positius. "Es tracta d'un brot únic familiar i s'està realitzant el seguiment de contactes. Les proves que s'han realitzat fins al moment han donat negatiu", han indicat.

Igualment, Salut Pública segueix realitzant l'estudi de contactes en el brot declarat en la ciutat de Castelló: s'han confirmat quatre nous casos positius que eleven a 31 el total de persones afectades.

Respecte al brot de l'empresa de Rafelbunyol, es continuen realitzant proves PCR per a descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comunes amb companys que ja han donat positiu.

colaboracio