Publicado 23/11/2020 18:29CET

Sanitat detecta 55 brots de coronavirus durant el cap de setmana, un d'ells amb 27 afectats a Alacant

Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA - Archivo

VALÈNCIA, 23 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Sanitat ha detectat 55 brots nous de coronavirus durant el cap de setmana, i un d'ells (d'origen social) afecta 27 persones en la ciutat d'Alacant. Hi ha, a més, un brot de 17 contagis d'origen laboral a Elda.

La capital alacantina és la més afectada juntament amb València pels brots detectats aquest cap de setmana: a més del de 27 persones, hi ha altres dos de 10 i nou casos, també d'origen social. En total, hi ha 48 casos relacionats amb aquests focus.

El mateix nombre de casos hi ha a València, encara que disseminats en més brots. En concret, són dos de huit contagis (un d'origen social i un altre educatiu), un altre de sis i origen social; tres focus de cinc positius (dos socials i un laboral), dos brots de quatre casos i un altre de tres, aquests últims d'origen social.

Alcoi també ha detectat un nombre important de brots: són cinc focus d'origen social (dos de cinc contagis i tres de quatre) i un altre més d'origen educatiu, amb tres afectats. A Sagunt, per la seua banda, hi ha tres brots: un de set positius i origen social, un altre de quatre positius, també social, i un de quatre, d'origen educatiu.

La resta de brots es distribueixen de la següent manera: Alcàsser (sis casos, social), Banyeres de Mariola (tres, educatiu); Barxeta (tres, social); Benicarló (cinc, social); Benidorm (sis, social); Callosa d'en Sarrià (huit, social); Camporrobles (tres, social); Xella (cinc, social) i Crevillent (quatre, educatiu).

Al Campello hi ha dos brots de cinc i quatre casos i origen social; a Elx, un de quatre contagis i origen social; a Foios hi ha un brot amb sis afectats i origen social; Ibi ha detectat un de tres contagis d'origen laboral; la Vall d'Uixó té un brot social de huit casos; Llíria un altre de tres i origen laboral, i Mislata ha detectat dos focus de sis (social) i quatre casos (educatiu).

També hi ha hagut brots a Muro d'Alcoi (quatre casos, social); Mutxamel (quatre, educatiu); Onda (set, laboral); Onil (dos brots socials, un de tres i un altre de cinc casos); Paterna (cinc, social); Puçol (cinc, educatiu); Ribesalbes (set, social); Rocafort (cinc, social); Rojals (tres, social); Sant Vicent del Raspeig (sis, laboral); Sant Joan d'Alacant (set, social); Torrevella (quatre, educatiu); Vallada (cinc, social) i Xàtiva (cinc, laboral).

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Primera querella contra Illa tras salir de Sanidad, por homicidio, lesiones y prevaricación en su gestión de la pandemia

 2. 2

  La reacción de Francisco Rivera a los insultos de "chulo" y "prepotente" por parte de Isabel Pantoja

 3. 3

  Disney+ retira Peter Pan, Dumbo o El libro de la selva de su catálogo infantil por racistas

 4. 4

  Omar Montes, candidato a ocupar el corazón de Lara Álvarez

 5. 5

  Buscan al exjefe del Seprona en Segovia Jose Manuel Calvo, desaparecido desde el lunes