Santiago Calaforra anuncia la seua candidatura per a dirigir À Punt

Santiago Calaforra
GRUPO CALAFORRA
Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 18:26

   VALÈNCIA, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   Santiago Calaforra, actual director de Grupo Calaforra Media, es presenta a la direcció general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació (SAMC), un dels dos ens que formen la radiotelevisió pública autonòmica À Punt.

   Segons destaca la candidatura del responsable de mitjans digitals com 'Actualitat Valenciana' o 'Diario de Alicante', la seua decisió coincideix amb un període en què les capçaleres que dirigeix han demostrat "com en menys de cinc anys, i malgrat la complexa situació econòmica, social i sanitària, la informació de qualitat segueix tenint el seu espai propi en una societat saturada de notícies de dubtosa fiabilitat".

   Calaforra va començar al capdavant d'aquest grup amb una aposta per marcar unes estratègies comunicatives que posaren en valor el periodisme de proximitat, tot i que contextualitzada en un àmbit major.

   Així, amb experiència tant en direcció i gestió d'equips com en gerència i "marcat per la defensa de la llengua i els senyals d'identitat valencianes", es presenta per a compartir la visió d'un model de comunicació "digital, àgil i en constant aprenentatge".

   El seu currículum també abasta projectes editorials, pedagògics i de difusió en àmbits diversos. Santiago Calaforra té 35 anys, va nàixer a València i viu principalment a Castelló de la Plana, encara que el seu treball li obliga a conéixer "de primera mà" tota la Comunitat Valenciana.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià