Sènior i el Cor Brutal ompli aquest divendres l'escenari del Principal de València pel seu desé aniversari

Sènior i el Cor Brutal
GVA
Publicado 22/3/2018 18:26:33CET

VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

El Teatre Principal de València acull aquest divendres, 23 de març, un concert de Sènior i el Cor Brutal amb motiu dels seus deu anys de trajectòria musical des de 2007. Les entrades estan pràcticament esgotades i la banda valenciana pujaran a l'escenari al costat d'altres artistes convidats.

El recital, a les 20.30 hores, estarà precedit d'un espectacle escènic a càrrec de la companyia valenciana La Teta Calva, que representarà un fragment del monòleg 'Llopis', escrit i interpretat per Xavo Jiménez, segons ha informat l'Institut Valencià de Cultura (IVC) de la Generalitat en un comunicat.

En una vetlada tan assenyalada, els de Sènior estaran acompanyats per la Síndrome Lomax, un grup informal de cantants que van participar en la gravació de 'Valenciana Vol. 1'. Es tracta d'un disc de versions de cançons popularitzades per Johnny Cash, Tom Waits, Cracker, Devendra Banhart i Courtney Barnett, entre d'altres.

Ja han confirmat la seua presència David Carabén, vocalista de Mishima; Judit Casado, veu de Ventura i Euro-Trash Girl; Carles Chiner, creador de la banda valenciana Gener; Artur Estrada, de Nueva Vulcano; Jordi Lanuza, líder d'Inspira, o Joan Pons, responsable de El Petit de Cal Eril.

També estaran sobre les taules del Principal Carles Sanjosé, de Sanjosex, i els cantautors Pau Vallvé, Clara Andrés i Mireia Vilar. Gilberto Aubán 'Gilbertástico' s'unirà a la formació instrumental del quartet acompanyant les veus, els teclats i les percussions.

colaboracio