Publicado 03/10/2022 14:45

'Sherlock Holmes y el cuadro mágico', el musical familiar porta a Rambleta misteri, diversió i tecnologia

Archivo - Arxiu - 'Sherlock Holmes y el cuadro mágico'
RAMBLETA - Archivo

   VALÈNCIA, 3 Oct. (EUROPA PRESS) -

   El musical familiar de 'Sherlock Holmes y el cuadro mágico' arriba a Rambleta aquest dissabte 8 i diumenge 9 d'octubre, una proposta que aposta per una irresistible història basada en el famós investigador londinenc i el seu món d'aventures, misteri i diversió.

   L'espectacle ofereix un desplegament de tecnologia al costat d'una història de ritme "trepidant" i cançons creades per a l'ocasió, pensat per a enganxar a grans i xiquets a través de projeccions en 3D i efectes especials.

   Aquesta proposta, amb format original de Trencadís Produccions, ha sigut guardonada amb diferents premis del Teatre Musical a Espanya i idea123 produïda per qelart entertainment, ha indicat la Rambleta en un comunicat.

   El musical està protagonitzat per Anthony Senén com Sherlock Holmes i Moriarty, Edgar Moreno com a Watson, i Andrea Rodríguez com a Adler i Comtessa de Nata, dirigit per Mamen Mengó i amb text de Josep Mollá.

   Aquest cap de setmana l'aventura està servida en Rambleta amb la volta a la càrrega de les fascinants gestes de Sherlock Holmes i el doctor Watson. Aconseguiran els dos detectius resoldre el cas? La Comtessa de Nata ha sigut víctima d'un "mig robatori": el seu quadre preferit encara està en el seu lloc, però els colors s'han esfumat.

   Sherlock i Watson observen les petjades, la finestra, els cristalls trencats, xuplen una mica la pipa, tornen a observar-ho tot, una vegada més amb la lupa i res més. No s'assabenten que estan davant un quadre màgic fins que es posen les misterioses ulleres roges i blaves, i, amb elles posades, tot es transforma i poden travessar el llenç per a entrar en un món únic.

   A l'interior del quadre es pot caminar pel fons del mar, canviar el color de les flors amb només acariciar-les o observar com el far se situa en una muntanya diferent cada vegada que algú salta. Allí és on coneixen als personatges clau per a resoldre el cas: una jove pizpireta que diu ser la filla del pintor que firma el quadre i un esmunyedís professor Moriarty que pretén robar el tresor que s'amaga en aquella pintura.