Sidonie, La M.O.D.A, Juanito Makande i Iván Ferreiro, entre les primeres confirmacions del Sansan Festival

Entrevista amb el grup Sidonie
EUROPA PRESS
Publicado 10/1/2018 18:03:28CET

CASTELLÓ, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

Sidonie, La M.O.D.A., Juanito Makande, Iván Ferreiro, Rufus T Firefly, Muerdo, Txarango i Ñeku són les primeres confirmacions del cartell de la cinquena edició del Sansan Festival, que se celebrarà a Benicàssim (Castelló) entre el 29 i el 31 de març, coincidint amb les festivitats de Setmana Santa. En menys de 24 hores s'han esgotat els primers 500 abonaments, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Sidonie, La M.O.D.A. i Juanito Makande han encapçalat la primera tanda de confirmacions, a les quals aquest dimecres se sumen Iván Ferreiro, Rufus T FireFly, Muerdo, Txarango i el grup local i emergent Ñeku.

El cinqué Aniversari de Sansan Festival se citarà en el recinte de festivals de la ciutat de Benicàssim i comptarà amb dos escenaris, una carpa de dj's, zona d'hoteleria, mercat i àrea de descans.

A més, Sansan Festival comptarà amb zona d'acampada situada en la zona de Teresetes, al costat del casc urbà de Benicàssim, amb l'objectiu d'acostar l'ambient festivaler a la població i comerços de Benicàssim. Es facilitaran diverses opcions d'allotjament que inclouen check-in benvinguda a l'arribada.

També s'oferirà la possibilitat de viatjar des de Madrid, Barcelona o València des d'autobusos oficials del festival, i una vegada a Benicàssim s'habilitaran els serveis llançadores per a poder arribar des del poble al Festival i viceversa. Les entrades estan ja disponibles en la pàgina web STUBHUB.

colaboracio