Simple Minds se suma al nou 4ever Valencia Fest per a "retornar a la ciutat el seu lloc en el panorama musical"

La banda Simple Minds en una imatge d'arxiu
ARCHIVO
Publicado 11/1/2018 17:38:37CET

VALÈNCIA, 11 Ene. (EUROPA PRESS) -

La música internacional "torna a València" a la fi de juny amb el nou festival 4ever Valencia Fest, que pujarà a l'escenari a Simple Minds, The Prodigy i Santiago Auserón + Sexy Sadie per a "retornar a la ciutat el seu lloc privilegiat en el panorama musical espanyol", destaca l'organització en un comunicat.

El certamen oferirà fins a huit concerts durant el divendres i dissabte, 29 i 30 de juny, al costat d'activitats culturals en diversos espais i recintes de València. Les entrades estaran a la venda en TicketMaster i el recinte es confirmarà pròximament.

La programació musical es completarà amb conferències, tallers i exposicions, 'food trucks' amb cuina nacional i internacional i un mercat ambulant original d'artesans. La zona de concerts, "a la vora del Mediterrani", comptarà amb un 'beach club', zona vip i un àrea 'golden tiquet' amb 'front stage' i altres serveis.

En la seua primera edició, 4ever València Fest vol estrenar-se com "un homenatge a la ciutat i la seua gent", a més de per a celebrar el 30 aniversari d'"un dels directes més emblemàtics" a València: l'últim concert exclusiu de Simple Minds en la seua gira 'Alive&Kicking' en l'estadi del Levante.

Ara, la reconeguda banda escocesa torna a la capital del Turia amb nou disc sota el braç, 'Walk between worlds', que serà el dihuité àlbum de la seua carrera i es publicarà el pròxim mes de febrer.

Al costat de Simple Minds, un altre dels noms confirmats és el veterà grup britànic The Prodigy. Pioners del 'big beat' i experts a unir rock i electrònica amb el seu característic estil punk, arriben amb un nou treball que veurà la llum pròximament i presentaran en 4ever Valencia Fest.

SANTIAGO AUSERÓN I SEXY SADIE

També està confirmat un dels més representatius artistes nacionals que van formar part de la cultura musical a València: Santiago Auserón, que en aquesta ocasió s'uneix a un altre grup rellevant de l'escena indie, Sexy Sadie, per a celebrar 35 anys de cançons en una actuació "única".

Amb aquest cartell, el festival està dirigit a un públic que busca "una experiència única i irrepetible a través de la cultura", mitjançant la combinació de música, sol, mar i gastronomia. "La millor música internacional torna a València amb el festival que necessitava des de fa anys i en un lloc idoni per a evadir-se i gaudir de dos dies inoblidables", destaquen els organitzadors.

colaboracio