Sol i calor per al primer cap de setmana d'estiu a la Comunitat Valenciana

Termòmetre marca 33 graus a València.
EUROPA PRESS - Archivo
Actualizado 22/6/2018 11:40:20 CET

VALÈNCIA, 22 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Comunitat Valenciana tindrà aquest primer cap de setmana cels clars i temperatures en ascens el divendres, que es mantindran estables al llarg del dissabte i diumenge, amb valors que podrien aconseguir els 35 graus, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aquest divendres es preveu el predomini de cels clars amb nuvolositat d'evolució diürna en l'interior, vent variable fluix i temperatures en ascens localment. Les màximes aconseguiran els 35 graus a Ontinyent, 34 a Oriola i Requena o 33 a Elx, mentre que les mínimes no baixaran dels 20 graus en les zones costaneres.

Per al dissabte, Aemet espera cels poc nuvolosos o clars, amb nuvolositat d'evolució diürna en l'interior de Castelló, on no es descarta alguna arruixada a la vesprada. Temperatures amb pocs canvis excepte descensos de les màximes a València i Castelló i vent variable fluix completen la previsió meteorològica.

Així mateix, el diumenge els cels seguiran clars, encara que no es descarta a Castelló alguna arruixada a la vesprada. Les temperatures mínimes no experimentaran canvis i les màximes aniran en ascens en l'interior. El vent bufarà variable fluix amb brises en el litoral a la vesprada.

colaboracio