'Star Wars: Els últims Jedi' entra en el 'top 10' de pel·lícules més taquilleres de l'any en la seua segona setmana

Star Wars: Els últims jedi
LUCASFILM
Publicado 26/12/2017 13:27:03CET

MADRID, 26 Dic. (EUROPA PRESS) -

'Star Wars: Els últims Jedi' ja ha entrat al 'top 10' de pel·lícules més taquilleres de l'any a nivell mundial gràcies als 777,6 milions de dòlars (655,6 milions d'euros) recaptats en la seua segona setmana d'estrena, tal com arreplega Europa Press de Box Office Mojo.

La llista de recaptació de 2017 està liderada per 'La Bella i la Bèstia', gràcies als seus 1.263,5 milions de dòlars (1.065,3 milions d'euros) i apareixen altres títols com l'octava part de 'Fast and Furious' o 'Spiderman: Homecoming'. L'octau episodi de la franquícia de Lucasfilm ja es va convertir el cap de setmana passat en la segona millor estrena de la història dels Estats Units, per darrere de l'anterior entrega- en ordre cronològic- de la saga.

A Espanya, aquesta cinta també continua en el seu segon cap de setmana al capdavant de la taquilla, amb 2,1 milions d'euros recaptats, malgrat l'entrada de la nova saga dels animals de 'Jumanji', segons dades arreplegades per Europa Press de comScoremovies.

'Jumanji: Benvinguts a la jungla' ha aconseguit en la seua estrena 1,1 milions d'euros, mentre que els 'Perfectes desconeguts' d'Álex de la Iglesia aconseguixen 0,7 milions d'euros. Les cintes d'animació 'Ferdinand' --amb 0,6 milions d'euros' i 'Coco' --0,5 milions d'euros-- completen el 'top 5' espanyol.

colaboracio