Publicado 2/7/2020 17:28:26 +02:00CET

Tanca el restaurant Aragón 58 de València després d'un cas aïllat en un cuiner asimptomàtic

Restaurant Aragó 58
ARAGÓN 58 - Archivo

VALÈNCIA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

El restaurant Aragón 58 de València ha tancat temporalment les seues portes després de la detecció d'un cas aïllat de coronavirus en un dels seus cuiners, un empleat que no va presentar cap símptoma i està en quarantena, encara que es troba en bon estat. A l'espera de rebre els resultats de les proves a la resta de la plantilla, el local seguirà tancat fins a tindre la certesa que pot reobrir amb "normalitat i seguretat", explica a Europa Press el gerent, Nacho Honrubia.

El treballador va donar positiu aquest dilluns quan va anar a realitzar-se una prova que tenia pendent per una altra causa en un centre hospitalari. Aragón 58, tancat els dilluns per descans del personal, va tindre coneixement el dimarts a primera hora i es va posar en contacte amb la mútua i l'empresa de protecció de riscos laborals.

Seguidament, la Conselleria de Sanitat va comunicar a la mútua que el restaurant havia de romandre tancat "fins a una altra ordre". Els altres cuiners i la resta del personal s'han anat realitzant proves entre el dimarts i el dimecres, amb el que esperen tindre els resultats a partir de la setmana vinent. Els comensals que tenien reserva també han sigut informats de la situació.

La reobertura d'Aragón 58 després de l'estat d'alarma es va produir l'1 de juny amb totes les mesures de seguretat i higiene i amb un estricte protocol d'actuació que ha permès atendre durant aquests dies amb seguretat, així com "actuar a temps perquè aquest cas aïllat no tinga major implicació".

"Quan tot estiga solucionat, tornarem a ser feliços darrere de la barra, en el dia a dia, amb la nostra família de clients i amics. Ens veurem aleshores", manifesta la direcció del local en un missatge en el seu mur de Facebook.

colaboracio