Tancat l'Aeroport de la Ciutat de Londres després de trobar-hi una bomba de la II Guerra Mundial

Equipaje en el Aeropuerto de Londres-Gatwick, en Londres (Reino Unido)
REUTERS
Publicado 12/2/2018 10:14:15CET

MADRID, 12 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de la Ciutat de Londres ha sigut tancat la matinada d'aquest dilluns després de la troballa d'una bomba de la Segona Guerra Mundial en un moll del riu Tàmesi situat prop de la pista d'aterratge.

L'aeroport ha indicat en un comunicat publicat a la seua pàgina web que la bomba ha sigut localitzada en el moll Rei Jordi V en el marc d'unes obres a la zona, i que la Policia ha decretat una zona d'exclusió de 214 metres en el lloc.

"S'aconsella a tots els passatgers que hagen de viatjar des de l'Aeroport de la Ciutat de Londres que contacten amb la seua aerolínia per a més informació. S'aconsella als passatgers de no viatjar a l'aeroport fins a un altre avís", ha assenyalat.

Així mateix, ha subratllat que les autoritats aeroportuàries "estan col·laborant totalment" amb la Policia Metropolitana, la Marina Reial britànica i el municipi londinenc de Newham.

Per la seua banda, la Policia Metropolitana ha manifestat que especialistes de la Marina Reial britànica "han confirmat la naturalesa de l'artefacte", ressaltant que "les operacions per a la seua retirada estan en marxa".

Londres va ser objectiu d'una intensa campanya de bombardejos per part de la Luftwaffe nazi durant la Segona Guerra Mundial, en el marc del 'Blitz' d'Alemanya contra territori britànic entre 1940 i 1941.

colaboracio