Publicado 27/10/2021 18:16CET

Teatre Micalet exalta la persecució dels somnis amb l'estrena de 'Les tres germanes' de Chéjov

'Les Tres Germanes', Companyia Teatre Micalet.
SANTIAGO CARREGUÍ

   VALÈNCIA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

   La Compayia Teatre Micalet posa en escena, del 28 d'octubre al 28 de novembre, 'Les tres germanes', un text del dramaturg rus Anton Chéjov que, dirigit per Joan Peris, "reflexiona al voltant de la condició humana, la persecució dels somnis i il·lusions i el sentit de viure".

   "En 'Les tres germanes' trobem la il·lusió de complir els somnis i les ganes de transcendir i, malgrat no aconseguir-ho, preval la lluita per a seguir vivint, per a seguir sent", assenyala Peris.

   El Micalet ha confeccionat un elenc que reuneix "figures consolidades de l'escena valenciana i a actors i actrius joves amb l'afany d'explorar noves sinergies.

   Així, l'elenc està integrat per Pilar Almeria, Pepa Juan, Laura Romero, Laura Sanchis, Enric Juezas, Toni Agustí, Guille Zavala, Bruno Tamarit, Héctor Fuster, Miguel Seguí i Isabel Requena.

   La peça del dramaturg rus, adaptada al valencià per Juli Disla, narra la història d'Olga, Maixa i Irina, les germàniques Pròzorov, tres òrfenes atrapades en una ciutat russa de província on es troba assignada una guarnició de brigada d'artilleria, únic estímul vital en un escenari inert i apàtic.

   L'esperança de tornar a Moscou, la seua ciutat natal, s'ha establit com l'objectiu principal de la família Pròzorov, qui s'agarra a aquest anhel com a última manera d'aconseguir una vida plena.

colaboracio