Tebas: "El Barça, el Levante i la RFEF tenen bons juristes"

Javier Tebas, president de LaLiga
Europa Press - Archivo
Publicado 18/1/2019 16:38:49CET

MADRID, 18 Ene. (EUROPA PRESS) -

El president de LaLiga, Javier Tebas, va reconéixer que no tenia una opinió formada per la suposada alineació indeguda del FC Barcelona en la Copa del Rei davant el Levante i es va limitar a dir que els dos clubs implicat i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) "tenen bons juristes" per a afrontar el cas.

"Sé el que he llegit en la premsa, res més. Cadascú defèn els seus drets i si el Levante considera que hi havia alineació indeguda doncs que defenga els seus drets", va expressar Tebas als mitjans després de presentar l'acord amb la Superliga xinesa.

L'advocat va insistir que no tenia "l'expedient ni el document" sobre la suposada infracció. "No puc opinar. El Levante i el Barcelona tenen bons juristes, igual que la RFEF", va afirmar. "No sé si hi ha alineació indeguda, no conec bé el tema, no puc donar una opinió d'alguna cosa que no sé. La RFEF resoldrà el que consideren en justícia que han de resoldre", va intentar resoldre.

"No sé si aquest danya la imatge o no, hi ha unes normes per a jugar els partits i les normes administratives també cal tindre-les en consideració. Es vé parlant que cal posar un registre de sancions perquè es puguen consultar, potser hi ha una interpretació de la consideració perquè el Barça considera que pot jugar i el Levante no, i han de discutir-ho", va prosseguir.

A més, va recalcar que aquest tema "no afecta LaLiga". "És una decisió de la RFEF. La competició seguirà passada el que passe, ara com ara la raó la té el Barcelona, que està en el torneig. A partir d'ací tot es valorarà econòmicament per a una indemnització", va sentenciar.

D'altra banda, a Tebas li pareix "estupend" un possible retorn d'Álvaro Morata a LaLiga perquè "aportaria moltíssim a la competició" i es va referir a la possibilitat que recale en l'Atlètic de Madrid, que té "el límit salarial ajustat". "Ells sabran el que has de fer. No solament es fa disminuint la càrrega, també aportant un altre tipus d'ingressos", va advertir.

colaboracio