Torra telefona Sánchez per a reunir-se hui dilluns però no li respon de nou

Publicado 21/10/2019 10:49:39CET
El president de la Generalitat, Quim Torra, entrevistat en Tv3
@GOVERN

BARCELONA, 21 Oct. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, s'ha posat a la disposició del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, per a mantindre una reunió hui dilluns aprofitant que viatja a Barcelona per a visitar els agents ferits en els disturbis violents d'aquests dies i trobar-se amb les Forces i Cossos de Seguretat d'Estat.

El president de la Generalitat catalana ha enviat primer una carta hui de matí i ha telefonat de nou el cap de gabinet Sánchez sense obtindre resposta, a més d'enviar-li un missatge demanant-li una reunió a la capital catalana: "Des de Moncloa diuen que el cap de gabinet està al telèfon i amb reunions en aquest moment", apunten des de Presidència de l'Executiu català.

"Havent enviat aquesta carta, tornarem a posar-nos en contacte amb vosté telefònicament per a tornar-li a oferir un diàleg sense condicions, com no podria ser d'una altra forma", exposava la nova carta en resposta a la missiva enviada per Sánchez.

En la carta de Sánchez demanava a Torra condemnar la violència, emparar les forces de seguretat i evitar la discòrdia, aspectes a les quals el president de la Generalitat no fa referència.

colaboracio